| Varno Nago Stalas | |
|
+4Draco Malfoy Džiovita Styles Thomas McStrip Sonata Dark 8 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Sonata Dark Direktorė.
Pranešimų skaičius : 2296 Personažo amžius : 25 Amžius : 28
| Temos pavadinimas: Varno Nago Stalas Pen. 06 08, 2012 10:28 am | |
| | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Varno Nago Stalas Antr. 07 10, 2012 8:45 am | |
| Pamačiusi jog prie švilpynės stalo žmonių jau yra nuėjo su Thomu prie jo stalo -Neprieštarausi jeigu sėdėsiu čia?-paklausė |
|
| |
Thomas McStrip Varno nago prefektas.
Pranešimų skaičius : 186 Personažo amžius : 14 Amžius : 26 Kursas : Trečias
| Temos pavadinimas: Re: Varno Nago Stalas Antr. 07 10, 2012 8:49 am | |
| -ne, aišku, kad ne, sėsk,- draugiškai pasakė Thomas. | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Varno Nago Stalas Antr. 07 10, 2012 8:51 am | |
| Atsisėdo. -Tai ką mėgsti veikti?-toliau klausinėjo |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Varno Nago Stalas Antr. 07 10, 2012 9:00 am | |
| Atsisėdo šalia. -dažniausiai medituoju, kai būna nuobodu ir nėr ką veikt, dar kartais mėgstu paskaityt, na o tu? | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Varno Nago Stalas Antr. 07 10, 2012 9:24 am | |
| -man patinka skaityt šiaip būt tarp žmonių, nemėgstu tiesiog sėdėt ir nieko neveikt,-atsakė |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Varno Nago Stalas Antr. 07 10, 2012 9:34 am | |
| -Senai matei savo prosenelę,- paklausė.
Paskutinį kartą redagavo Thomas McStrip, Antr. 07 10, 2012 10:00 am. Redaguota 2 kartus(ų) | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Varno Nago Stalas Antr. 07 10, 2012 9:39 am | |
| ((turbūt norėjai paklaust ar senai matei? :DD)) -Kai buvau su Liuciferiu bibliotekoje dar prieš tau ateinant ją mačiau, o šeip ji man vaidenasi nuo to laiko kai mirė ir mes atsikraustėm į jos namą...-atsakė |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Varno Nago Stalas Antr. 07 10, 2012 9:57 am | |
| (( oi, jo :Dd )) - o inai lenda prie tavęs be priežasties, ar tu jai ko nors pridirbai ir ji tau keršija dabar,- klausdamas šyptelėjo. | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Varno Nago Stalas Antr. 07 10, 2012 10:02 am | |
| - Iš tiesų kai buvau maža sudaužiau kažkokį jos indą, ji tada kažką suburbėjo ir pasakė kad visą gyvenimą liksiu nelaiminga, man buvo 2 ar 3 metai tai nelabai aš kreipiau dėmesį, dabar manau kad ji mane prakeikė dėl kažkokio stiklainio.. |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Varno Nago Stalas Antr. 07 10, 2012 10:06 am | |
| - žiauri ta tavo prosenelė. Staiga Thomas išgirdo rėkiant Liucijų ant Dži. Thomas garsiai nusižvengė. -Regis mūsų Liuciukas supyko,- šyptelėjo. | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Varno Nago Stalas Antr. 07 10, 2012 10:11 am | |
| Faira pasižiūrėjo į vaikiną prie švilpynės stalo, jis apie kažką šnekėjo su aukšta mergina rudais garbanotais plaukais. Bet atrodė piktas. -Kas jam pasidarė?-nesuprato- Iš tiesų, tai man jo gaila, nes taip palikau vieną, na bet ką jau padarysi, su jumis baisiai sunku nes jūs vis riejatės. |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Varno Nago Stalas Antr. 07 10, 2012 10:17 am | |
| - pats kaltas - draugiškai nusišypsojo- na man jis nepatinka ir dar jo tos visos kaukolės, kažkoks manijakas,- kiek rimčiau pasakė Thomas | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Varno Nago Stalas Antr. 07 10, 2012 10:19 am | |
| -Nežinau,niekada nesmerkiu kitokių žmonių...-tarė Faira ir ėmė plėšyti salotos lapą kurį paėmė nuo stalo. |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Varno Nago Stalas Antr. 07 10, 2012 10:23 am | |
| - o tu iš vis turi kokių priešų,- kilstelėjo antakį- ar tau iš vis visi iš eilės patinka? | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Varno Nago Stalas Antr. 07 10, 2012 10:28 am | |
| - Dabar neturiu ir tikrai nemėgstu visų iš eilės, bet nesistengiu kad visi aplinkiniai taptų mano priešais. Man labiau patinka turėti daug draugų, na tik dauguma jų išsigąsta to kad matau šmėklą.. |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Varno Nago Stalas Antr. 07 10, 2012 10:37 am | |
| - bet juk tai nuostabu, matyti šmėklas- nusišypso kreiva šypsenėle- o tavo prosenelė gali su tavim susišnekėt ar ji paskui tave tik vaikšto ir gąsdina? | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Varno Nago Stalas Antr. 07 10, 2012 10:40 am | |
| - deja tik vaikšto ir gąsdina,- atsiduso -Nors kartais ką nors sumurma.. |
|
| |
Džiovita Styles Švilpynės prefektė.
Pranešimų skaičius : 877 Personažo amžius : 16 Amžius : 28 Kursas : Penktas Apie personažą : Jeigu trumpai neverta prasidėt, nes Dži gali būti tikra kalė. Jai nepatinka kai kiti pradeda nurodinėt, ar vaizduoti kad yra geresni už ją. Tačiau jeigu suranda draugą jo neišduoda ir būna su juo iki galo. Baisiai kerštinga ekstremali žiauri, o viskas telpa vienam žodyje - vampyrė.
| Temos pavadinimas: Re: Varno Nago Stalas Antr. 07 10, 2012 10:42 am | |
| Priėjo prie stalo -Sveika, tu Faira?-perskaitė ant uniformos-Aš Džiovita, tiesiog Dži, galim pasikalbėt?-paklausė ir išspaudė dirbtinę šypseną. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Varno Nago Stalas Antr. 07 10, 2012 10:45 am | |
| Thomas nužvelgia Dži, visai nieko, pagalvoja. - Labas Dži - gundančiu balsu pasisveikina- aš Thomas.
Paskutinį kartą redagavo Thomas McStrip, Antr. 07 10, 2012 10:50 am. Redaguota 1 kartą | |
|
| |
Pranešimų skaičius : 877 Personažo amžius : 16 Amžius : 28 Kursas : Penktas Apie personažą : Jeigu trumpai neverta prasidėt, nes Dži gali būti tikra kalė. Jai nepatinka kai kiti pradeda nurodinėt, ar vaizduoti kad yra geresni už ją. Tačiau jeigu suranda draugą jo neišduoda ir būna su juo iki galo. Baisiai kerštinga ekstremali žiauri, o viskas telpa vienam žodyje - vampyrė.
| Temos pavadinimas: Re: Varno Nago Stalas Antr. 07 10, 2012 10:47 am | |
| -Labas ,- šyptelna ir mirkteli Thomui -Trumpam pasiskolinsiu tavo drauge,-taria ir pažvelgia į Fairą. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Varno Nago Stalas Antr. 07 10, 2012 10:48 am | |
| - aha, gerai,- šypteli - o dar grįši? | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Varno Nago Stalas Antr. 07 10, 2012 10:50 am | |
| -Sveikute, tu mano koledžo prefektė,- tarė ir plačiai nusišypsojo, tada pasakė Thomui kad tuoj grįš ir nuėjo nuošaliau su Dži. |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Varno Nago Stalas Antr. 07 10, 2012 10:52 am | |
| Nužvelgia abi nueinančias merginas ir patenkintas stebi kur jos eina. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Varno Nago Stalas Antr. 07 10, 2012 10:55 am | |
| -Tavo draugė tikrai grįš o aš dar nežinau,-pasakė ir šyptelėjo. Tada paėmė Faira už rankos ir nuėjo su ja. Dži atsuko Fairą į save ir vos tik ši pažiūrėjo Dži į akis ėmė vykdyti tai ką suplanavo. -Dabar įdėmiai klausyk, nueik pas Thoma ir pasakyk jog eini pas Liuciferį, o paskui vykdyk viską ką L. lieps. Supratai?-paklausė, o mergina apsiblaususiomis akimis linktelėjo ir nuėjo. Dži išsišiepė ir nuėjo atgal prie savo stalo.
| |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Varno Nago Stalas | |
| |
|
| |
| Varno Nago Stalas | |
|