| Klasė | |
|
+5Stivenas Homelis Nikas Holsas Liucifer Blood Hwan Woo Hyuk Sonata Dark 9 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Liucifer Blood Klastūnyno koledžo mokinys.
Pranešimų skaičius : 973 Personažo amžius : 14 Amžius : 25 Miestas : Hogvarstas Kursas : Trečias
| Temos pavadinimas: Re: Klasė Pen. 10 05, 2012 1:06 pm | |
| - Grąžink peilį, - užriaumojo. - Tai buvo mano tėvo dovana, - rėkė. - GRĄŽINK JĮ, - riaumojo ir netrukus pravirko. Įsikniaubė į Hyuk ir verkė, verkė, verkė. Jis taip senai verkė, visus tuos tris metus, neleido savo ašaroms prasiveržti. | |
|
| |
Hwan Woo Hyuk Švilpynės vadovas.
Pranešimų skaičius : 329 Personažo amžius : 22 Amžius : 29
| Temos pavadinimas: Re: Klasė Pen. 10 05, 2012 1:13 pm | |
| - Atleisk man...Bet tau būti su tuo peiliu nesaugu... - Hwan išsitraukė iš kišenės nosinaitę, išvyniojo ją. Ten buvo žiedas, žiedas su mėlynu deimantu. - Spoiler:
Hwan paėmė žiedą ir užmovė berniukui ant kairės rankos,rodomojo piršto. Pabučiavo. | |
|
| |
Pranešimų skaičius : 973 Personažo amžius : 14 Amžius : 25 Miestas : Hogvarstas Kursas : Trečias
| Temos pavadinimas: Re: Klasė Pen. 10 05, 2012 1:21 pm | |
| Pro ašaras žvilktelėjo į savo ranką. Pamatė žiedą ant piršto. Sumirksėjo akimis. Savo paraudosiomis nuo verkimo akimis. Pilve pajuto kažką keisto. Tikrai keisto bet malonaus. Klausimu žvilgsniu pažvelgė į Hyuk. Turbūt jis pajuokavo... | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Klasė Pen. 10 05, 2012 1:22 pm | |
| Hwan papurtė galvą. - Prašau turėk jį su savimi. Nešiok jį. Taip aš žinosiu, kad tu mane myli. - Hwan priglaudė skruostą prie jo rankos, pabučiavo jo plaštaką. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Klasė Pen. 10 05, 2012 1:28 pm | |
| Ak, taip, o jau manė kad susižadėjo su juo. Jam keistai palengvėjo, bet ir nusivylė. Linktelėjo. Šyptelėjo, tuoj apsiverks ir vėl. Visas tirtėjo. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Klasė Pen. 10 05, 2012 1:30 pm | |
| Hwan ji apsikabino. Pabučiavo į skruostą. - Tu man labai brangus. - ištarė jis. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Klasė Pen. 10 05, 2012 1:36 pm | |
| - Tu man tai pat, - tyliai ištarė ir pabučiavo jį. Bet netrukus atitraukė savo lūpas nes žinojo kad vaikinui tai nelabai patinka. Prisiglaudė prie jo. Liuciferio skruostais ritosi ašaros. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Klasė Pen. 10 05, 2012 1:44 pm | |
| - Aš noriu tavimi rūpintis, tave globoti ir saugoti. Galbūt neturiu aš to geismo, gal todėl esu nenormalus, bet aš tave vistiek tebemyliu ir noriu, kad būtum šalia, bet... Jaučiuosi negerai, kai tu toks jaunutis... - Woo Hyuk pažvelgė į jį. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Klasė Pen. 10 05, 2012 1:47 pm | |
| - Gi mes vis vien nieko nedarysime, tik kartais leisi man tave pabučiuoti, tad koks skirtumas kiek man metų? - nusišypsojo. Taip nusišypsojo. Jam buvo tai malonu žinoti kad jį kas nors myli. Ir Hyuk būtu tikras kiaulė jeigu sudaužytu jo laimę į šipulius. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Klasė Pen. 10 05, 2012 1:49 pm | |
| - Nebijok, aš niekada tavęs nepaliksiu. - ištarė jis. - Gal norėtum kur nors nueiti? Į mokytojų kambarį? Jis tuščias. Toks jausmas, kad visus pagrobė NSO. - Hwan nusijuokė. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Klasė Pen. 10 05, 2012 3:44 pm | |
| - Tikiuosi, - pasakė ir pakštelėjo jam į skruostą. - Norėčiau į kavinę ar barą, vis gi jau spėjau išalkti, - tyliai ištarė. Turbūt Hwan atkirs, kad gali pavalgyti prie klastūnyno stalo. - Na taip, išties... Nieko nebėra čia, tik mes... | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Klasė Pen. 10 05, 2012 3:59 pm | |
| - Taigi... Šiaušiam į kokią nors kavinukę? - pasitikslino Hwan ir dar kartą pažiūrėjo ar neatskrenda jokia pelėda. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Klasė Pen. 10 05, 2012 4:13 pm | |
| Linktelėjo. Bet netrukus atsiminė kad neturi pinigų. Susigūžė. - Tik aš...Aš... Nežinau... Kur rasti geras kavines, - tyliai pasakė ir atsiduso. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Klasė Pen. 10 05, 2012 5:26 pm | |
| - Hmmm... - nutęsė jis. Susimąstė. Dar nebuvo Kiauliasodžio savaitė. - O gal nori likti čia? | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Klasė Pen. 10 05, 2012 6:36 pm | |
| - O ką čia veiksim? - paklausė ir atsiduso. - Žaisim stalo žaidimus? - vypt. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Klasė Št. 10 06, 2012 6:28 am | |
| Hwan nusijuokė ir suplojo delnais. - Taip, taip. Pradėsim nuo "Monopolio", baigsim pokeriu.... Ha. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Klasė Št. 10 06, 2012 7:16 am | |
| Nusijuokė. Jautė kad jis juokavo. O gal ne? Bet Liuciferiui vis vien atrodė, kad Hyuk tiesiog pokštauja. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Klasė Št. 10 06, 2012 8:49 am | |
| Hwan nustraksėjo tolyn į klasės gilumą. Galiausia grįžo su akustine gitara. Ėmė groti. - Spoiler:
| |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Klasė Št. 10 06, 2012 9:08 am | |
| Klausėsi kaip jis groja, panoro tai pat pagroti su savąją gitara. Deja toji gitara buvo namie, o ir dainuoti norėjo, bet tiesiog negalėjo prasižioti. Jam patiko kaip grojo Hyuk. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Klasė Št. 10 06, 2012 9:12 am | |
| Hyuk baigęs groti tą melodiją, ėmė groti vieną iš savo mėgstamiausių dainų. Ilgai tylėjęs pamėgino ir dainuoti. - Spoiler:
| |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Klasė Št. 10 06, 2012 9:15 am | |
| O kad Liuciferis bent žodį supratęs ką jis dainuoja.Atsiduso. Bet jam vis vien patiko, vis gi buvo girdėjęs tą dainą kažkada. | |
|
| |
Maikas Homelis Magijos ministerijos darbuotojas.
Pranešimų skaičius : 263 Personažo amžius : 0
| Temos pavadinimas: Re: Klasė Št. 10 06, 2012 9:16 am | |
| Įėjo į klasę. -laba diena- pasisveikino.-gal žinote kur galėčiau rasti direktorę? | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Klasė Št. 10 06, 2012 9:24 am | |
| Hwan nusišypsojo įėjusiam vyriškiui. Padėjo gitarą į šalį, liovėsi dainuoti. - Visi, pradedant nuo mokytojų baigiant direktorę kažkur dingo. Tikriausia juos bus pagrobęs koks NSO. - stengdamasis nesusijuokti, rimtu veidu atsakė Woo Hyuk ir priėjęs prie vyro ištiesė jam ranką. - Aš Hwan Woo Hyuk, šios mokyklos, o gal tiksliau, beprotnamio, nuodų ir vaistų mokytojus bei Švilpynės vadovas. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Klasė Št. 10 06, 2012 9:26 am | |
| Taigi... Vos atsirasdavo žmonių Hwan nebekreipdavo į Liuciferį dėmesio. Huh. Na kaip nors apsipras. Dabar galėjo sutelkti dėmesį į Hyuk padovanotojo žiedo išvaizdą. Pradėjo apžiūrinėti žiedelį. Mėlynas. Gaila nieko neišmanė apie akmenis. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Klasė Št. 10 06, 2012 9:34 am | |
| Hwan žiūrėjo į vyruką, kuris, rodos, apmirė. - Kažką ne taip pasakiau? - paklausė Hwan ir keistai pažvelgė į jį. Žinoma, tasai tikriausia atrodė keistas. Kur matyta - mokytojas išsimaliavojęs kaip nežinia kas, prisidažęs, apsiovęs kerzais. | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Klasė | |
| |
|
| |
| Klasė | |
|