| Klasė | |
|
+5Stivenas Homelis Nikas Holsas Liucifer Blood Hwan Woo Hyuk Sonata Dark 9 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Sonata Dark Direktorė.
Pranešimų skaičius : 2296 Personažo amžius : 25 Amžius : 28
| Temos pavadinimas: Klasė Tr. 08 10, 2011 6:43 am | |
| | |
|
| |
Hwan Woo Hyuk Švilpynės vadovas.
Pranešimų skaičius : 329 Personažo amžius : 22 Amžius : 29
| Temos pavadinimas: Re: Klasė Antr. 08 21, 2012 12:55 pm | |
| Hwan atlingavo į klasę ir nuvirto į patį pirmą pasitaikiusį suolą. - Galvą skaudą.... - sudejavo pats sau. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Klasė Pen. 08 24, 2012 3:57 pm | |
| Po kelių valandų miegojimo Hwan pabudo. - Kiek valandų, švents Perkūne? - sumurmėjo jis. Laikrodžio neturėjo, tad nežinojo kiek valandų yra. Išsliūkino iš kabineto pasidairyti kur nors po Hogvartso apylinkės, gal kur butelką nugvelbti. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Klasė Sk. 08 26, 2012 5:01 pm | |
| Hwan įgriūvo į kabinetą. Išsitėškė užlipęs ant butelio ir trenkė galvą į lentą, prasikirto iki kraujo. - Mešlas. - sumurmėjo jis ir tikėjosi, kad vaikis to neišgirdo. | |
|
| |
Liucifer Blood Klastūnyno koledžo mokinys.
Pranešimų skaičius : 973 Personažo amžius : 14 Amžius : 25 Miestas : Hogvarstas Kursas : Trečias
| Temos pavadinimas: Re: Klasė Sk. 08 26, 2012 6:53 pm | |
| Tylėdamas įėjo į klasę, rodos kažkas jam sakė kad vyks pamoka. Bet čia ne pamoką rado o dvokianti mokytoją. Kilstelėjo savo abu antakius. - Rodos direktorė nemoka surasti normalių darbuotojų, - ištarė. | |
|
| |
Nikas Holsas Klastūnyno koledžo mokinys.
Pranešimų skaičius : 96 Personažo amžius : 10 Amžius : 25
| Temos pavadinimas: Re: Klasė Pir. 08 27, 2012 6:03 am | |
| Nikas įėko į klasę. Buvo susinervinęs už tai jog jį paskyrė į KLASTUNYNĄ. Nenorėjo tenais pakliūti bet pakliuvo. Kažką suriko ir spyrė į stalą. Tuomet tik pastebėjo profesoriu ir dar kažkokį mokinį. Apsiramino. Kol dar niekas jo nesulaikė išlėkė iš klasės | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Klasė Pir. 08 27, 2012 7:03 am | |
| Hwan papurtė galvą taip mėgindamas prasiblaivyti: - Gerai... Rodos, jei nenustosiu gerti mano karjera Hogvartse žlugs... - ištarė jis ir priėjęs prie kriauklės nusiprausė veidą. Jis tikrai ėmė priminti elgetą, nusipurtė ir nusigręžė nuo savo atspindžio veidrodyje. | |
|
| |
Stivenas Homelis Grifų gūžtos koledžo mokinys.
Pranešimų skaičius : 175 Personažo amžius : 10 Amžius : 25
| Temos pavadinimas: Re: Klasė Pir. 08 27, 2012 7:05 am | |
| Stivenas įėjo į kabinetą. Pradėjo raustis savo apsiausti kišenėse. Ieškojo buteliuko kurį jam davė seselė. Surado. Atkimšo ir įdavė profesoriui. Sugirdė. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Klasė Pir. 08 27, 2012 7:49 am | |
| Hwan demonstratyviai išspjovė: - Kas do mėšlas? - kilstelėjo nepatenkintas antakį. - Tfu. Klausyk, kur parašyta, kad vyks mano pamoka, klastuoli, kad atėjai? - nuoširdžiai pasidomėjo Hwan. Jis visada dievino klastuolius. | |
|
| |
Pranešimų skaičius : 973 Personažo amžius : 14 Amžius : 25 Miestas : Hogvarstas Kursas : Trečias
| Temos pavadinimas: Re: Klasė Pir. 08 27, 2012 9:46 am | |
| Na susirinko dar daugiau mokinių. Gi teks mokytojui pravesti pamoką. Dėptelėjo į profesorių. - Išgirdau šurmulį klasėje tad pamaniau kad jau pavėlavau į pamoką, - kreivai šyptelėjo ir nužvelgė kita klastuolį. Nejaugi jam tikrai teks dalintis kambariu su tuo nykštuku? Na... Ką nors sugalvos. | |
|
| |
Stivenas Homelis Grifų gūžtos koledžo mokinys.
Pranešimų skaičius : 175 Personažo amžius : 10 Amžius : 25
| Temos pavadinimas: Re: Klasė Pir. 08 27, 2012 12:02 pm | |
| Stivenas negalėjo patikėti savo akimis. Jis supyko. TĖŠKĖ stikliuką tiesiai į veidą profesoriui ir išsinešdio iš klasės. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Klasė Pir. 08 27, 2012 8:53 pm | |
| Hwan nusikeikė pusbalsiu korėjietiškai. - manghal nom-ui...- Hwan atsistojo ir pasinaudojęs kerais sutvarkė kabinetą. - Kuo tu vardu? - kreipėsi į berniuką iš Klastūnyno. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Klasė Pir. 08 27, 2012 8:56 pm | |
| - Liuciferis, - ištarė, šiaip nelabai mėgo bendrauti su vyrais, bet tam padarys išimti, vis gi neatrodo toks kekšė kaip Erikas. - O jūs esate Hawn, taip? | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Klasė Pir. 08 27, 2012 9:11 pm | |
| - Aš esu Woo Hyuk, bet jei nori vadink mane profesoriumi Woo. - Hwan jam draugiškai nusišypsojo. - Aš taip pat buvau Klastūnyno mokinys. - jis prisimerkė prisimindamas tuos laikus ir grifus... Tada atmerkė akis it pabudęs iš košmaro,pajuto, kad jo kaktą "puošia" šalto prakaito lašiukai. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Klasė Antr. 08 28, 2012 8:29 am | |
| - Mhm, - nutęsė, nelabai susidomėjęs. - Tai kodėl esate švilpynės vadovas? - paklausė, vis gi jau buvo pasidomėjęs mokyklos darbuotojais. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Klasė Antr. 08 28, 2012 8:33 am | |
| - Nes nekenčiu Grifų Gūžtos, tad man pasiūlė būti Švilpynės vadovu ir aš pasakiau savo legendinį - Why not? Tai mane ir paskyrė, kolkas nieko nesiskundžiu. Va visai miela vampyriukę turim. - juokais pasakė Woo galvodamas apie Džiovitą, ta mergina tikrai jam pasirodė miela. Reikės kada jai butelka nunešt. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Klasė Antr. 08 28, 2012 8:36 am | |
| Iškart susiraukė išgirdęs Džiovitos vardą. Miela, tikrai. Sulaužė jam ranką. Saugoja Brianna. O dar ją vadina miela... - O taip, ji miela, - sumurmėjo. - Stebėtina kad nieko dar neužmušė, - burbtelėjo, šiaip tas rodos vienintelis Džiovitos priešas buvo - Liuciferis. Tai ką gi ji daugiau užmuš jeigu ne jį? | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Klasė Antr. 08 28, 2012 8:49 am | |
| - Bijai jos? Ne kartą ir ne du domėjausi vampyrais ir kaip nuo jų apsisaugoti, jei ko prireiks visada gali kreiptis į mane. - Woo Hyuk maloniai nusišypsojo, nuėjęs prie stalo,pasikniso stalčiuje ir - o, stebuklas. - per visą buvimą Hogvartse išsitraukė ne butelką, o šokoladą keičiantį skonį pagal nuotaiką. Atsisėdo ant kėdės ir padėjo šokoladą. - Esi ragavęs? - mandagiai pasiteiravo. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Klasė Antr. 08 28, 2012 8:54 am | |
| Sužaibavo akimis, kai jį pavadino bailiu. Nekentė kai jį taip vadindavo. - Bijau? BIJAU? Ne. Aš jos nebijau. AŠ JOS NEKENČIU, - jau vos nerėkdamas ant visos klasės išrėžė. Netrukus nusiramino ir nusisuko nuo mokytojo. Išgirdęs klausimą apie šokoladą, papurtė galvą. Turbūt dabar Liuciferis tylės visą dieną, nes jį supykdė. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Klasė Antr. 08 28, 2012 9:21 am | |
| - Atleisk, aš nenorėjau tavęs supykdyti. Tiesiog neturiu kur kišt to stuffo skirto apsisaugoti nuo vampyrų. Gal kokiame aukcione reikės išparduoti? Literatūrą ir praktiniai dalykai... Nėra kur kišti, o pačiam jau vienodai šviečia kas man nutiks. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Klasė Antr. 08 28, 2012 9:23 am | |
| Klausėsi Hwan kalbos. Pirma kartą girdėjo kad kažkas atsiprašinėja kad jį supykdė. - Visi žino kaip apsisaugoti nuo vampyrų, - tyliai ištarė. - Niekam to nereikia, - sumurmėjo, nors pačiam visai nieko būtu įsigyti dar keletą knygų apie vampyrus. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Klasė Antr. 08 28, 2012 9:33 am | |
| - Tada vadinasi jas sudeginsiu. Nes jos niekam nebereikalingos, arba tiesiog nunešiu atiduoti mokyklos bibliotekai gal iš ten kam nors prireiks, o tas ietis su vampyrų nervus paralyžiuojančiais nuodais išmesiu. Mažiausia kam reikia žinoti apie mano praeitį. - Hyuk pasirąžė ir ėmė kramsnoti šokoladą. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Klasė Antr. 08 28, 2012 9:37 am | |
| Jam iškart sublizgo akys vos mokytojas paminėjo nuodus. Atsisuko į jį. - Turite nuodų? - paklausė, klausimas nuskambėjo kvailai nes gi sėdėjo nuodų ir vaistų pamokos kabinete. - O gal turite mirtinų? - ir vėl paklausė, vos įstengė valdyti laiminga šypseną. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Klasė Antr. 08 28, 2012 9:39 am | |
| - Ne, nors kažkada užsiiminėjau ir tuo reikalu. O kas yra? Tau jų reikia? - susidomėjęs paklausė Hyuk. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Klasė Antr. 08 28, 2012 9:40 am | |
| Jam jau nebereikėjo valdyti šypsenos, nes jau nebebuvo dėl ko šypsotis. Ir akys jau nebeblizgėjo. Dabar Liuciferio vėl buvo šaltas. - Šiaip paklausiau, - pasakė. | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Klasė | |
| |
|
| |
| Klasė | |
|