| Apleista aikštelė | |
|
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Hwan Woo Hyuk Švilpynės vadovas.
Pranešimų skaičius : 329 Personažo amžius : 22 Amžius : 29
| Temos pavadinimas: Re: Apleista aikštelė Kv. 08 30, 2012 2:12 pm | |
| - N-ne, tiesiog... Na, nesvarbu, tiesiog negalėčiau paruošti ir tiek. - ištarė Hyuk ir net pats nepajuto kaip paraudo. | |
|
| |
Liucifer Blood Klastūnyno koledžo mokinys.
Pranešimų skaičius : 973 Personažo amžius : 14 Amžius : 25 Miestas : Hogvarstas Kursas : Trečias
| Temos pavadinimas: Re: Apleista aikštelė Kv. 08 30, 2012 2:14 pm | |
| - O kai kas paraudo, - it su pašaipa pasakė ir palinko prie jo. - Tai kokius nuodus ten ruoštum? Norėčiau ką nors nugalabyti, - ištarė vis dar vartydamas peilį. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Apleista aikštelė Kv. 08 30, 2012 2:18 pm | |
| - Nuodus, kurie sustabdo širdį. - ištarė Hyuk ir vis dar tebežvelgė į Liuciferį. | |
|
| |
Pranešimų skaičius : 973 Personažo amžius : 14 Amžius : 25 Miestas : Hogvarstas Kursas : Trečias
| Temos pavadinimas: Re: Apleista aikštelė Kv. 08 30, 2012 2:19 pm | |
| - Vadinasi mirtini, ar kuo skiriasi? - paklausė taip lyg tai būtu įprasta tema. Tai pat vis dar žiūrėjo į Hwan. Dar labiau palinko. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Apleista aikštelė Kv. 08 30, 2012 2:23 pm | |
| - Mirtini. Atia, atia saulytei ir paukščiukams. - sarkastiškai pasakė Hwan ir išsišiepė. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Apleista aikštelė Kv. 08 30, 2012 2:31 pm | |
| - Manau spėčiau dar tave nudėti prieš mirdamas, - šyptelėjo ir dar labiau palinko jau lietėsi jų nosys. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Apleista aikštelė Kv. 08 30, 2012 2:33 pm | |
| - Ir kodėl tu norėtum mane nudėti? - paklausė Woo ir kilstelėjo antakį. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Apleista aikštelė Kv. 08 30, 2012 2:36 pm | |
| - Nes tu mane nužudytum, - jau tyliau ištarė ir jį pabučiavo. Turbūt toje arbatoje buvo narkotikų. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Apleista aikštelė Kv. 08 30, 2012 2:39 pm | |
| Hyuk žiūrėjo keistu žvilgsniu kažkur į tolį. Nereagavo. Atrodė taip, lyg būtų sustingęs. Jo mintys kažkur buvo paskendusios praeityje. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Apleista aikštelė Kv. 08 30, 2012 2:41 pm | |
| Stipriau sugniaužė peilį rankoje. Atsitraukė nuo Hwan it elektros gavęs. Daugiau į jį nebežiūrės. Niekada. Nekalbės. Pradėjo žiūrėti į nuvirtusį medį. Na bet gi reikėjo pabandyti bučiuotis su tos pačios lyties žmogumi, vis gi smalsu visada Liuciferiui būdavo. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Apleista aikštelė Kv. 08 30, 2012 2:44 pm | |
| Hwan nusisuko taip pat. Apsikabino sau kelius. Susirietė kiek galėdamas labiau ir tarė: - Man tai ne nauja. - Tada išsirinko medį ir įsmeigė į jį žvilgsnį. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Apleista aikštelė Kv. 08 30, 2012 2:47 pm | |
| Vis dėlto klausėsi ką Hwan sakė. Bet nieko nesakys. Net nežiūrės į jį. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Apleista aikštelė Kv. 08 30, 2012 2:56 pm | |
| Hwan sėdėjo nejudėdamas. Kaip akmuo. Aplink judėjo medžių lapai, pučiami vėjo, o jis priminė akmenį šalia kelio. Jis nejudėjo. Jam laikas, rodos, sustojo. - Pameni, kai sakiau, kad nekenčiu grifų? Keli mokiniai iš to koledžo pasistengė, kad man tai nebūtų nauja. - po kiek laiko ištarė Woo Hyuk. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Apleista aikštelė Kv. 08 30, 2012 3:01 pm | |
| Klausėsi Hwan, tuo pačiu ir vėjo, bei lapų šlamėjimo. - Tai jie tave išprievartavo? - paklausė tyliai ir atsirėmė galvą į medį. - Aš tiesiog pabandžiau... Aš esu visiškai normalus, - murmėjo lyg sau lyg medžiui. Pradėjo su peiliu lupti medžio žievę. Jautėsi blogai. Labai blogai. Jeigu ši žinia pasieks Brianan, tada ji tikrai su juo niekada nedraugaus. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Apleista aikštelė Kv. 08 30, 2012 3:05 pm | |
| Hwan linktelėjo galvą: - Ir ne kartą. Bet ar tai svarbu? Dėl to ir geriu. Naiviai tikiuosi, kad užsimiršiu, vieną dieną. Tikiuosi, kad atsibusiu ir neprisiminsiu tų įvykių, bet ne. - Woo nusišypsojo Liuciferiui. - Tikiu, kad tu normalus. O aš... Tikriausia aš velnias žino kas. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Apleista aikštelė Kv. 08 30, 2012 3:08 pm | |
| - Įdomu koks jausmas kai... - nepabaigė sakinio, norėjo save nudurti, Negalėjo jis tokių minčių turėti, vis gi buvo normalus ir smalsus vaikinas. Toliau lupo žievę. Bandė atsikratyti tokių nenormalių minčių. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Apleista aikštelė Kv. 08 30, 2012 3:18 pm | |
| - Kai tave prievartauja kiti vaikinai? - paklausė Woo Hyuk ir kreivai šyptelėjo pats sau. Per ilgą laiką išmokė nebereaguoti į tai. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Apleista aikštelė Kv. 08 30, 2012 3:19 pm | |
| Tylėjo. Lupo žievę vis labiau nervinosi. Kodėl jis garsiai galvoja? ahhh.... | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Apleista aikštelė Kv. 08 30, 2012 3:20 pm | |
| - Ar taip? Juk to nori manęs paklausti. Nebijok, man neskauda. Jau nebeskauda. - patikslino Hwan ir žiūrėjo kaip berniukas lupa žievę. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Apleista aikštelė Kv. 08 30, 2012 3:22 pm | |
| - Atsakymai į tokius klausimus manęs nedomina, vis g...aa... - ir vėl reiškia blogas mintis. Norėjo pasakyti ,,vis gi geriau tai pačiam išbandyti'' bet laiku susiprotėjo. Kas gi jam po velnių darosi? | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Apleista aikštelė Kv. 08 30, 2012 3:27 pm | |
| - Man tai keldavo šleikštulį... Bet tu... Nežinau... - Woo Hyuk greitai atsidurė šalia Liuciferio ir jį pabučiavo,apglėbė liauną liemenį. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Apleista aikštelė Kv. 08 30, 2012 3:28 pm | |
| Atsakė į bučinį. ,,Keldavo šlėkštulį? Tai kodėl mane bučiuoji?'' - pagalvojo ir tai pat jį apkabino. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Apleista aikštelė Kv. 08 30, 2012 3:32 pm | |
| Hwan paleido jį: - Atleisk...Sakau aš nenormalus ir tau geriau laikytis atokiau nuo manęs. - nusivaipė, o tada nutaisė Edvardo balsą. - Aš gi pabaisa. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Apleista aikštelė Kv. 08 30, 2012 3:34 pm | |
| Nusikvatojo. O tai būdavo retai. - Pabaisa? Kur jau, - šyptelėjo. - Tai jau baigėm? - kilstelėjo antakį. - Ar dar tik pradedam? - išsišiepė it alkanas vilkas. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Apleista aikštelė Kv. 08 30, 2012 3:37 pm | |
| - Pabaisa, Liuciferi, aš pabaisa. Kur tu matei normalų mokytoją, kuris prasidėtų su mokiniais ir dar tokiais jaunais kaip tu. Aš išgama. - Hyuk net nepajuto kaip atsigulė ant nugaros. | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Apleista aikštelė | |
| |
|
| |
| Apleista aikštelė | |
|