| Staliukai | |
|
+6Brianna Nowel Amanda Bloom Thomas McStrip Džiovita Styles Liucifer Blood Sonata Dark 10 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Thomas McStrip Varno nago prefektas.
Pranešimų skaičius : 186 Personažo amžius : 14 Amžius : 26 Kursas : Trečias
| Temos pavadinimas: Re: Staliukai Pir. 07 09, 2012 7:46 pm | |
| - patinka skraidantys gyvūnai?- šaltai paklausia Liuciferio. | |
|
| |
Liucifer Blood Klastūnyno koledžo mokinys.
Pranešimų skaičius : 973 Personažo amžius : 14 Amžius : 25 Miestas : Hogvarstas Kursas : Trečias
| Temos pavadinimas: Re: Staliukai Pir. 07 09, 2012 7:46 pm | |
| - Žinoma, jie gali numesti kam nors plytą ant galvos, - tai pat šaltai atsakė. | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Staliukai Pir. 07 09, 2012 7:51 pm | |
| -Na man atrodo kiekvienas turi savo nuomonę, nepatinka gyvūnai tai ir neaugini,-tarė Faira ir nusišypsojo Thomui parodydama jog neturi nieko prieš - O dėl šikšnosparnių tai jie greitai auga mano atrodo jau kaip riebus katinas, o šiaip man patinka pelėdos nes jos atrodo labai protingi padarai. |
|
| |
Pranešimų skaičius : 973 Personažo amžius : 14 Amžius : 25 Miestas : Hogvarstas Kursas : Trečias
| Temos pavadinimas: Re: Staliukai Pir. 07 09, 2012 7:53 pm | |
| - Išties... - nutęsė. Nelabai išmanė apie pelėdas. Labiau domėjosi gyvatėmis, šikšnosparniais, vorai ir kitais mielais padarėliais. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Staliukai Pir. 07 09, 2012 8:05 pm | |
| Įsidrąsinęs Thomas klausia Fairos: - Nori su manim rytoj vienam suole sėdėti per pamoką? | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Staliukai Pir. 07 09, 2012 8:06 pm | |
| - Deja ji jau sėdės su manimi, - šyptelėjo ir padėjo delną merginai ant peties. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Staliukai Pir. 07 09, 2012 8:08 pm | |
| Thomas praignoruoja L., toliau žiūri į Fairą ir laukia jos atsakymo. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Staliukai Pir. 07 09, 2012 8:12 pm | |
| - Rodos kai kas manęs neišgirdo, - piktai išrėžė. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Staliukai Pir. 07 09, 2012 8:17 pm | |
| - O tai tu kažką sakei? Su pašaipia šypsenele paklausė T. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Staliukai Pir. 07 09, 2012 8:18 pm | |
| - Nejaugi varnos dar ir kurčios? - vyptelėjo. | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Staliukai Pir. 07 09, 2012 8:20 pm | |
| -Na man tas pats su kuo sėdėt galiu ir su abiem o jei nepatinka tai patys išsispręskit traukit burtus ar ką nors,-tarė Faira -Beje aš nebuvau žiobarotyros pamokoje gal žinot kas namų darbams? |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Staliukai Pir. 07 09, 2012 8:21 pm | |
| -Nejaugi gyvatės gali būti tokios įkyrios? Atkirto.
| |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Staliukai Pir. 07 09, 2012 8:23 pm | |
| Ignoravo varną, kaip jis ignoravo jį. Pažvelgė į merginą. - Namų darbams yra aprašyti kokį nors žiobariška susisiekimo būda, aprašyti jo pliusus ir minusus, palyginti su kokiu nors burtininku susisiekimo būdu ir galiausiai padaryti išvada ar žiobaru susisiekimo būdai geresni nei burtininku, - ištarė. - Žinoma telefonų negalima naudoti, - pasakė. - Apimtis šimtas žodžių, jeigu nori galiu padėti padaryti namų darbus, - šyptelėjo. | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Staliukai Pir. 07 09, 2012 8:28 pm | |
| -am.. būtu visai gerai, žiobarotyra nėra mano mėgstamiausias dalykas-nusjuokė.-O kaip tu thomai nereikia pagalbos? |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Staliukai Pir. 07 09, 2012 8:30 pm | |
| - ne, manau susitvarkysiu, nebent nori man palaikyt draugiją,- mirktėjo. | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Staliukai Pir. 07 09, 2012 8:42 pm | |
| -uch...na ir sunku su jumis. tai su kuo man rytoj sėdėti per pamoką? |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Staliukai Pir. 07 09, 2012 8:44 pm | |
| Paklapsi savo gražiom, rudom akytėm. -gal su manim? | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Staliukai Pir. 07 09, 2012 9:11 pm | |
| -Amm.. gerai aš neprieštarauju,-nusišypsojo, tada atsisuko į Liuciferį ir paėmė jį už rankos - Tikiuosi nepyksi ant manes, su tavim galėsiu sėdėti kita pamoka, o su namų darbais man vistiek reikėtu tavo pagalbos- taria ir pažvelgia į jį didelėmis rudomis akimis. |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Staliukai Pir. 07 09, 2012 9:35 pm | |
| Ir vis vien jis sėdės su Faira. Jam nerūpi kad ši sutiko sėdėt su Thomu. Bet vis vien jau matė jų ateitį. Kai išgirdo kad jai vis vien galės padėti su namų darbais, pasistengė pernelyg nepykti. Nes jam tikrai norėjosi užkasti tą varną... Ir pačią Faira. Atsiduso. - Žinoma... - ištarė. - Manau galėtumėm pradėti jau dabar... Jeigu nori... - pasakė. | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Staliukai Pir. 07 09, 2012 10:26 pm | |
| - Tikrai nepyksti?-paklausė nes Liuciferis kažkaip keistai pasikeitė. Tada Faira atsisėdo arčiau jo ir atsirėmė į Liuciferio petį.- nenoriu kad pyktum tarė Faira ir apkabino jį- žinojo kad thomas viska matė tačiau baisiai nenorėjo pyktis. - O dėl namų darbų tai galim pradėt dabar, tada nereikės paskui man ruošt,-pasakė Faira ir tuo metu pagalvojo jog Liuciferis visai savotiškai gražus. |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Staliukai Antr. 07 10, 2012 3:49 am | |
| Thomas su pasibjaurėjimu pažvelgė į Liuciferį, jis nesuprato, kaip tokia asmenybė kaip Liuciferis, Fainai gali patikti. Jau norėjo kažką kirsti Liuciferiui, bet kažkodėl apsigalvojo, tada nusisuko nuo L. ir žiūrėjo į stalą. | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Staliukai Antr. 07 10, 2012 5:49 am | |
| Faira pamatė, kad Thomas nusisuko suprato, kad dabar jis įsižeidė. - Puiku, dabar ir tu supykai,-atsiduso Faira tačiau dabar jau net nežinojo kaip ištaisyti padėtį. - Gal aš jau einu pasivaikščioti, nes visa šita situatsija man jau ima atsibosti. Jeigu kas nors norit galit kartu,- atsistojo ir rankomis atsirėmė į abu vaikinus. - Tai kuris nors einat su manimi? |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Staliukai Antr. 07 10, 2012 6:15 am | |
| Thomas nušvito ir atsistojo. - aš einu,- išsišiepęs atsakė Thomas | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Staliukai Antr. 07 10, 2012 6:25 am | |
| Faira irgi nusišypsojo, nes dabar žinojo kad Hogvartso koridoriais nevaikštinės viena. - Na o kaip, tu, Liuciferi,- žvilgtelėjo į L. o tada nuėjo prie Thomo ir įsikibo jam į ranką, nes Liuciferis nelabai kreipė į ją dėmesį. |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Staliukai Antr. 07 10, 2012 6:30 am | |
| Thomas dar plačiau šypsojosi kai Faira įsikibo jam į ranką. -na tai eime,- net neatkreipės dėmesio į Liuciferį paklausė Thomas | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Staliukai | |
| |
|
| |
| Staliukai | |
|