| Forumo stilius | |
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Sonata Dark Direktorė.
Pranešimų skaičius : 2296 Personažo amžius : 25 Amžius : 28
| Temos pavadinimas: Forumo stilius Pir. 10 03, 2011 3:50 pm | |
| Rašykite čia kas jums jame patinka, kas nepatinka ir ką reikėtų kaip pakeisti :) | |
|
| |
Liucifer Blood Klastūnyno koledžo mokinys.
Pranešimų skaičius : 973 Personažo amžius : 14 Amžius : 25 Miestas : Hogvarstas Kursas : Trečias
| Temos pavadinimas: Re: Forumo stilius Antr. 07 03, 2012 7:32 pm | |
| Logą. O taip. Į kokį gražų. Nes vien dėl to prarandate daug narių. Patikėkit. | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Forumo stilius Antr. 07 03, 2012 7:56 pm | |
| Man irgi labiau patiktų logas, jei tas gifas kaip nors gražiau įsilietų į tą pagr. paveikslėlį ir šriftas kitoks būtų :) |
|
| |
Pranešimų skaičius : 973 Personažo amžius : 14 Amžius : 25 Miestas : Hogvarstas Kursas : Trečias
| Temos pavadinimas: Re: Forumo stilius Antr. 07 03, 2012 8:07 pm | |
| Nereikia to prakeikto gifo, atrodo kad pervų foras, po velnių v.v | |
|
| |
Sonata Dark Direktorė.
| Temos pavadinimas: Re: Forumo stilius Antr. 07 03, 2012 10:35 pm | |
| Šitas buvo darytas ant smūgio ir grynai iš bėdos :D patys matom koks jis lol :D tik bėda kad nei viena adminė neturim galimybės greitu laiku padaryti ko nors naujo... Tai net nežinau, gal yra tokių kurie moka gerai dirbti su ps ar pan ir norėtų mums sukurpti naują logą? Aišku būtų ir atlygis.... | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Forumo stilius Tr. 07 04, 2012 7:14 am | |
| Tada nuimkit logą ir gyvenkit be logo kol gausit nauja. Tada galėsiu pakviest narių... Kurie nebus pasibaisėja dabartiniu logu~ | |
|
| |
Brianna Nowel Klastūnyno prefektė.
Pranešimų skaičius : 1117 Personažo amžius : 15 Amžius : 28 Kursas : penktas. Apie personažą : Nuo pat mažens pasižymėjusi stipraus charakterio savybėmis, Brianna išaugo stirpi ir drąsi. Žinoma, visada buvo klastinga, bei kerštinga. Šiaip mergina tikrai nėra pikta, bet jei supykdai, tai būtinai sulauksi keršto. Brianna visada turėjo draugų, nes mokėjo rpie jų prisitaikyti taip, kad ir jai ir jos draugams būtų gerai. Mergina yra apsigimusi pokštininkė ir tįaisyklių laužytoja.
| Temos pavadinimas: Re: Forumo stilius Tr. 07 04, 2012 8:55 am | |
| Pakeičiau logą. Labai paprastas, spalvų nekoregavau, nes tikrai neturiu laiko, ir taip šitas toks buvo ant smūgio. Tinka dabartinis logas? | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Forumo stilius Tr. 07 04, 2012 9:07 am | |
| | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Forumo stilius Tr. 07 04, 2012 3:32 pm | |
| nežinau, gal čia tik man vienai taip, bet prie to logo norėtųsi kiek kitokių paties stiliaus spalvų... :/ |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Forumo stilius Tr. 07 04, 2012 3:39 pm | |
| Žmogau, gi sakė kad ant greito darė. | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Forumo stilius Tr. 07 04, 2012 3:46 pm | |
| tai aš suprantu, aš ne logą omeny turiu, o šiaip spalvas aplink jį :DD |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Forumo stilius Tr. 07 04, 2012 3:47 pm | |
| Ah... na taip.... Šis forumas galėtu turėt daugiau spalvų... Ne vien juodą... Tai yra pilka. | |
|
| |
Sonata Dark Direktorė.
| Temos pavadinimas: Re: Forumo stilius Tr. 07 04, 2012 4:22 pm | |
| Ok pasistengsim ką nors sugalvot :) | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Forumo stilius Kv. 07 12, 2012 8:08 am | |
| Tiesą pasakius man juoda spalva labiau patiko ir koledžų spalvos man prieš tai gražesnės buvo... |
|
| |
Sonata Dark Direktorė.
| Temos pavadinimas: Re: Forumo stilius Kv. 07 12, 2012 8:10 am | |
| na, kol kas bus taip, nes jau ir mane ir daugelį užkniso amžina juoda šio forumo spalva :D gal vėliau vėl grįšim prie tamsios :) | |
|
| |
Brianna Nowel Klastūnyno prefektė.
Pranešimų skaičius : 1117 Personažo amžius : 15 Amžius : 28 Kursas : penktas. Apie personažą : Nuo pat mažens pasižymėjusi stipraus charakterio savybėmis, Brianna išaugo stirpi ir drąsi. Žinoma, visada buvo klastinga, bei kerštinga. Šiaip mergina tikrai nėra pikta, bet jei supykdai, tai būtinai sulauksi keršto. Brianna visada turėjo draugų, nes mokėjo rpie jų prisitaikyti taip, kad ir jai ir jos draugams būtų gerai. Mergina yra apsigimusi pokštininkė ir tįaisyklių laužytoja.
| Temos pavadinimas: Re: Forumo stilius Kv. 07 12, 2012 8:21 am | |
| Be to, trūksta dar kelių detalių, bet jas pakeisim vėliau, nes dabar neturim laiko :) | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Forumo stilius | |
| |
|
| |
| Forumo stilius | |
|