Sveikas svėteli ;)
Pasiilgai nuotykių, nori pamatyti ką reiškia tikrai aktyvus forumas, kuriame nei viena diena nepraeina liūdnai (neperdedame, nepaisant, to, kad mūsų nėra daug, visi esame labai aktyvūs ir bandome padaryti rpg kuo įdomesnį)? Patinka senas geras Poteris? Turiu tau naujieną! Ši vieta kaip tik tau :) O gal Hogvartso reikalais visiškai nesidomi ir niekada nesidomėjai? Irgi ne problema, nes mes viską darome savaip... Turbūt nustebsi sužinojęs, kad forume turim narių kurie net Poterio knygų nėra skaitę ir jiems neiškyla jokių problemų! Taigi nebūk Hipogrifas ir prisiregistruok, nes mums reikia tavęs ;]
W.W.
Sveikas svėteli ;)
Pasiilgai nuotykių, nori pamatyti ką reiškia tikrai aktyvus forumas, kuriame nei viena diena nepraeina liūdnai (neperdedame, nepaisant, to, kad mūsų nėra daug, visi esame labai aktyvūs ir bandome padaryti rpg kuo įdomesnį)? Patinka senas geras Poteris? Turiu tau naujieną! Ši vieta kaip tik tau :) O gal Hogvartso reikalais visiškai nesidomi ir niekada nesidomėjai? Irgi ne problema, nes mes viską darome savaip... Turbūt nustebsi sužinojęs, kad forume turim narių kurie net Poterio knygų nėra skaitę ir jiems neiškyla jokių problemų! Taigi nebūk Hipogrifas ir prisiregistruok, nes mums reikia tavęs ;]
W.W.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Pranešimų skaičius : 329 Personažo amžius : 22 Amžius : 29
Temos pavadinimas: Eugene. Tr. 08 15, 2012 11:43 am
Konnichiwa. Anyeong. Sveiki. Aš vardu Viktorija, bet draugai mane vadina tiesiog Vika, Viku, MiNam arba Retro, nes dievinu old school muziką, tokia kaip - La Bouche, Falco, Aqua ir etc. Mano hobiai - mokintis groti gitara, kurti istorijas (dažniausia klasė lūždavo iš jų, nes jos būdavo žiauriai juokingos, gera prasme, of course ) šokti, dainuoti bei vaidinti. Dievinu Rytų Aziją, kaip jau supratote. Mano svajonių šalis yra Japonija, o antroji mėgstamiausia šalis yra Pietų Korėja Dievinu Visual Kei žanrą ir Kpop. Kas yra labai keista, nes pagrinde Kpoperiai su Jrock gerbėjais draugauja kaip šuo su katė, taigi - niekaip. Nebemoku aš kažkaip rašyti gerų aprašymų T_T bet už tat vis dar turiu savo humoro jausmą :DDD geriau Jūs paklauskite ko nors, o aš meiliai atsakysiu. O pabaigai linksmas video, nors klausimas kiek jums čia bus juokinga:
Džiovita Styles
Švilpynės prefektė.
Pranešimų skaičius : 877 Personažo amžius : 16 Amžius : 28 Kursas : Penktas Apie personažą : Jeigu trumpai neverta prasidėt, nes Dži gali būti tikra kalė. Jai nepatinka kai kiti pradeda nurodinėt, ar vaizduoti kad yra geresni už ją. Tačiau jeigu suranda draugą jo neišduoda ir būna su juo iki galo. Baisiai kerštinga ekstremali žiauri, o viskas telpa vienam žodyje - vampyrė.
Temos pavadinimas: Re: Eugene. Kv. 08 16, 2012 10:10 am
Sveika malonu susipažint :D
Hwan Woo Hyuk
Švilpynės vadovas.
Pranešimų skaičius : 329 Personažo amžius : 22 Amžius : 29
Temos pavadinimas: Re: Eugene. Antr. 08 21, 2012 2:45 am
Labas. :)
Akira Matsumoto
Varno nago koledžo mokinys.
Pranešimų skaičius : 252 Personažo amžius : 14 Amžius : 29
Temos pavadinimas: Re: Eugene. Antr. 08 21, 2012 7:53 am
Sveikas~ Ar čia tas pats Maikas, azijiečių hateris? :DDD
Maikas Homelis
Magijos ministerijos darbuotojas.
Pranešimų skaičius : 263 Personažo amžius : 0
Temos pavadinimas: Re: Eugene. Antr. 08 21, 2012 8:55 am
Koks dar azijiečiu kažkas. Jeigu jūs manot jog aš kažką turiu prieš azijiečius tai klystat. Šiaip savo personažus daugiausiai ir vadinu Maiku. Kartais tu nesi iš Hogas.huhohi.com?
Akira Matsumoto
Varno nago koledžo mokinys.
Pranešimų skaičius : 252 Personažo amžius : 14 Amžius : 29
Temos pavadinimas: Re: Eugene. Antr. 08 21, 2012 11:30 am
Žinoma, aš ten kvaišoji Kim Eun Ae and proud of it~~~